Har du brug for vinteropbevaring?

Vi tilbyder vinteropbevaring og helårsopbevaring af din campingvogn, båd, mc, såvel som dine nedpakkede ejendele

Jeg mangler vinteropbevaring

Nyder du sommerferien væk hjemmefra i din campingvogn eller bag roret i din sejlbåd? Eller bruger du de solbeskinnede dage på danske og udenlandske landeveje, hvor du ræser afsted på din motorcykel? Måske beskæftiger du dig med noget helt fjerde.

Hvad enten du fordriver sommermånederne i dit rullende hjem, i høj fart på to hjul eller med vinden i håret på de syv have, har du måske brug for opbevaring af dit sommergrej, når det danske vintervejr tager over. Det kan være alt fra surfboards og havemøbler til store sejlbåde og motorcykler, der mangler et sted at være i de våde og kolde vintermåneder. Uanset behovet har vi løsningen på dit opbevaringsbehov.

Hos Dit Pulterkammer® tilbyder vi vinteropbevaring og helårsopbevaring af dit udstyr, så det hverken står og fylder i indkørslen eller går til i et fugtigt skur. Vores opbevaringsrum er tørre og opvarmede, så dine ting og køretøjer har de bedste rammer for opbevaringen. Uvedkommende holdes ude via hegn, porte med adgangskontrol og videoovervågning, og du kan tilgå dine ting med en personlig kode alle ugens dage mellem 06:00-23:00. Det bliver ikke meget lettere at sende sommerudstyret i vinterhi.

Loyalitetsrabat – bliv længere, spar mere
Hos Dit Pulterkammer belønner vi loyale kunder med rabat. Hvis du lejer opbevaringsrum i mindst 3, 6 eller 9 måneder – sparer du hhv. 5%, 10% og 15%. Din loyalitetsrabat fortsætter – også efter periodens udløb – indtil du opsiger din aftale. Aftalen løber i hele din ønskede lejeperiode og ændres kun med evt. årlig lejeregulering. Altså ingen overraskelser og ikke noget skrevet med småt.

Du mister ikke din loyalitetsrabat før du opsiger dit opbevaringsrum, aftalen løber i hele din ønskede lejeperiode og ændres kun i forbindelse med eventuel årlig lejeregulering. Altså ingen overraskelser og ikke noget skrevet med småt.

Lej en parkeringsplads på sikrede anlæg
Ønsker du opbevaring af din campingvognbåd, motorcykel, bil, container eller andet, kan du hos Dit Pulterkammer® leje en parkeringsplads på vores sikrede anlæg – i Kolding endda indendørs. Alle vores anlæg er indhegnet, oplyst, videoovervåget og med adgangskontrol, så vi kan give sikkerhed for din opbevaring hos os. Undgå fx at din campingvogn eller båd står og fylder i din indkørsel, til irritation for både dig, din familie og dine naboer – få den nemt og sikkert opbevaret hos Dit Pulterkammer.

Ring til Dit Pulterkammer på 87 37 02 03 alle ugens dage mellem 6.00-23.00 – så finder vi en løsning, som passer til dit behov.

Hvordan kommer jeg videre?

 • Book nu

  Book dit pulterkammer online og flyt ind med det samme.

  Book rum
 • Størrelsesguide

  Er du i tvivl om hvor meget opbevaringsplads du har brug for?

  Rumberegner
 • Spørgsmål

  Har du praktiske spørgsmål?
  Læs ofte stillede spørgsmål.

  Spørgsmål
 • Kontakt os

  Ring om hvad som helst, når som helst – vi er her for dig!

  Alle dage fra 06.00-23.00