Mangler du plads til din båd?

Vi tilbyder vinteropbevaring og helårsopbevaring af din båd, med mulighed for indendørs opbevaring

Min båd mangler plads

Sejlsæsonen er ved at være slut og båden skal op på land. Ikke blot skal hun skånes for det iskolde vintervand, men måske skal du ovenikøbet bruge vinterdagene på at gøre hende i stand til den kommende sommers udflugter i bølgen blå med sol og vind i ansigtet. På land skal du muligvis i gang med at fjerne begroninger fra skroget, der skal pudses, poleres og gives en ny omgang bundmaling – og det indvendige trænger garanteret også til en grundig rengøring.

Mangler du en plads til din båd, mens hun er på land, kan du finde de bedste faciliteter til opbevaring af din båd her hos Dit Pulterkammer®. Hos os kan du klare rengøringen som det sidste, så hun godt i stand og klar til den næste sejlsæson. Vi tilbyder opbevaringsmuligheder i både AarhusRanders og Kolding, og alle steder med mulighed for også at leje et rum til opbevaring af dit værktøj og udstyr – så har du det hele samlet ét sted. Book online nu, eller kontakt os for at finde den bedste opbevaringsløsning til dig og din båd.

Loyalitetsrabat – bliv længere, spar mere
Hos Dit Pulterkammer belønner vi loyale kunder med rabat. Hvis du lejer opbevaringsrum i mindst 3, 6 eller 9 måneder – sparer du hhv. 5%, 10% og 15%. Din loyalitetsrabat fortsætter – også efter periodens udløb – indtil du opsiger din aftale. Aftalen løber i hele din ønskede lejeperiode og ændres kun med evt. årlig lejeregulering. Altså ingen overraskelser og ikke noget skrevet med småt.

Du mister ikke din loyalitetsrabat før du opsiger dit opbevaringsrum, aftalen løber i hele din ønskede lejeperiode og ændres kun i forbindelse med eventuel årlig lejeregulering. Altså ingen overraskelser og ikke noget skrevet med småt.

Lej en parkeringsplads på sikrede anlæg
Ønsker du opbevaring af din campingvognbåd, motorcykel, bil, container eller andet, kan du hos Dit Pulterkammer® leje en parkeringsplads på vores sikrede anlæg – i Kolding endda indendørs. Alle vores anlæg er indhegnet, oplyst, videoovervåget og med adgangskontrol, så vi kan give sikkerhed for din opbevaring hos os. Undgå fx at din campingvogn eller båd står og fylder i din indkørsel, til irritation for både dig, din familie og dine naboer – få den nemt og sikkert opbevaret hos Dit Pulterkammer.

Ring til Dit Pulterkammer på 87 37 02 03 alle ugens dage mellem 6.00-23.00 – så finder vi en løsning, som passer til dit behov.

Hvordan kommer jeg videre?

 • Book nu

  Book dit pulterkammer online og flyt ind med det samme.

  Book rum
 • Størrelsesguide

  Er du i tvivl om hvor meget opbevaringsplads du har brug for?

  Rumberegner
 • Spørgsmål

  Har du praktiske spørgsmål?
  Læs ofte stillede spørgsmål.

  Spørgsmål
 • Kontakt os

  Ring om hvad som helst, når som helst – vi er her for dig!

  Alle dage fra 06.00-23.00