Mangler du plads til din campingvogn?

Vi tilbyder vinteropbevaring af din campingvogn, med mulighed for indendørs opbevaring i Kolding

Min campingvogn mangler plads

Er du en af dem, der nyder ferien rundt omkring i ind- og udland i dit andet hjem på fire hjul? Ser du frem til de dage, hvor du kan rejse af sted og opleve både nye og velkendte feriespots uden at skulle tænke på hverken flybillet eller hotelværelse? Campingvognen er populær, fordi den giver frihed til at tage væk hjemmefra når som helst. Den eneste ulempe er, at campingvognen fylder, når den er hjemme.

Har du brug for opbevaring af din campingvogn, når du ikke er på tur, så har Dit Pulterkammer® den ideelle løsning for dig. Vi tilbyder sikker opbevaring af din campingvogn, så den ikke optager al garageplads eller indkørsl. Vores opbevaringspladser er tyverisikrede med porte, adgangskontrol, hegn og videoovervågning, så du kan trygt opbevare din campingvogn hos os i de lange vintermåneder.

Skulle du få lyst til at tage på en spontan campingtur over vinteren, står der intet i vejen for, at du henter campingvognen og kører afsted. Du kan nemlig tilgå den alle ugens dage mellem 06:00-23:00 med din personlige kode. Din campingvogn er i trygge hænder hos Dit Pulterkammer, der har sikre og gode rammer for din campingvogn, når du opbevarer den hos os.

Loyalitetsrabat – bliv længere, spar mere
Hos Dit Pulterkammer belønner vi loyale kunder med rabat. Hvis du lejer opbevaringsrum i mindst 3, 6 eller 9 måneder – sparer du hhv. 5%, 10% og 15%. Din loyalitetsrabat fortsætter – også efter periodens udløb – indtil du opsiger din aftale. Aftalen løber i hele din ønskede lejeperiode og ændres kun med evt. årlig lejeregulering. Altså ingen overraskelser og ikke noget skrevet med småt.

Du mister ikke din loyalitetsrabat før du opsiger dit opbevaringsrum, aftalen løber i hele din ønskede lejeperiode og ændres kun i forbindelse med eventuel årlig lejeregulering. Altså ingen overraskelser og ikke noget skrevet med småt.

Lej en parkeringsplads på sikrede anlæg
Ønsker du opbevaring af din campingvogn, båd, motorcykel, bil, container eller andet, kan du hos Dit Pulterkammer® leje en parkeringsplads på vores sikrede anlæg – i Kolding endda indendørs. Alle vores anlæg er indhegnet, oplyst, videoovervåget og med adgangskontrol, så vi kan give sikkerhed for din opbevaring hos os. Undgå fx at din campingvogn eller båd står og fylder i din indkørsel, til irritation for både dig, din familie og dine naboer – få den nemt og sikkert opbevaret hos Dit Pulterkammer.

Ring til Dit Pulterkammer på 87 37 02 03 alle ugens dage mellem 6.00-23.00 – så finder vi en løsning, som passer til dit behov.

Hvordan kommer jeg videre?

 • Book nu

  Book dit pulterkammer online og flyt ind med det samme.

  Book rum
 • Størrelsesguide

  Er du i tvivl om hvor meget opbevaringsplads du har brug for?

  Rumberegner
 • Spørgsmål

  Har du praktiske spørgsmål?
  Læs ofte stillede spørgsmål.

  Spørgsmål
 • Kontakt os

  Ring om hvad som helst, når som helst – vi er her for dig!

  Alle dage fra 06.00-23.00