Vi støtter

Dit Pulterkammer har en lang tradition for at støtte gode formål og foreninger – i øjeblikket støtter vi

Opbevaringsrum til basketballklubbens effekter. Vi reklamerer på LED bander i hallen under kampene.

Immun Defekt Foreningen
– Kolding

Vi stiller opbevaringsrum til rådighed for foreningens administration. Arkiv af administrativt materiale. Vi annoncerer i foreningens fire årlige udgaver af IDF nyt.

Pulterkammer til opbevaring af drikkevarer og udstyr til deres koncertarrangementer.

Vi støtter med markedsføring i foreningens medlemsblade og til deres årlige koncert i Helligåndshuset under Randersugen.

Soroptimisterne
– Randers

Opbevaring af foreningens indsamlede effekter.

Dit Pulterkammer støtter Moselund Festival.

Vi sponsorerer et depotrum i Århus Nord, hvor Hjælp til Hjemløse kan opbevare alle de donationer, som de får fra gavmilde danskere.

Vi sponsorerer et depotrum i Århus Syd, hvor Dansk Dyreværn Århus kan opbevare alle de donationer, som de får fra gavmilde danskere.

Vi stiller tre opbevaringsrum til rådighed for Studerendes anæstesiologiske og traumatologiske selskab. Vi passer på deres rekvisitter til foredrag og kurser.

En hjælpende hånd
– til fordel for ældre

Vi sponsorerer et depotrum til En hjælpende hånd – til fordel for ældre, som er en frivillig forening, som har til formål at hjælpe småt bemidlet ældre og ældre uden pårørende.

Vi sponsorerer et depotrum til Red Barnet, der arbejder for at give børn i Randers et godt børneliv med fællesskaber, tryghed og samvær med familien.

? ?