Ring 87 37 02 03 – alle dage 6.00-23.00

Opbevaring i Aarhus Syd

Dit Pulterkammer® i Aarhus Syd har eksisteret siden 2000 og er den næstestørste af Dit Pulterkammers afdelinger. Aarhus Syd afdelingen, der mere præcis ligger i Højbjerg, råder over ca. 1000 pulterrum samt udendørs opbevaring på vores indhegnede, døgnovervågede areal. Vores opbevaringsrum er mellem 2 og 60 m3.

Åbningstider:
Adgang alle ugens dage
mellem 06:00-23:00
også på tlf. 87 37 02 03

Adresse:
Dit Pulterkammer Aarhus Syd
Michael Drewsens Vej 3
8270 Højbjerg

Personlig betjening:
Mandag 9.00-12.00
Onsdag 14.00-17.00
Fredag 9.00-12.00

 

Book opbevaring i Aarhus Syd

Opbevaring i Aarhus Syd for kunder fra nær og fjern
Dit Pulterkammer i Aarhus Syd tager sig også af kunderne sydpå – faktisk så sydligt som Malta. De fleste af vores kunder bor dog lidt tættere på og kommer typisk fra områder som:

  • Højbjerg
  • Viby
  • Stautrup
  • Skanderborg
  • Malling
  • Beder
  • Odder
  • Tranbjerg
  • Mårslet
  • Galten

Vi er nemme at nå via Viby Ringvej, Oddervej og Motorvej E45, men du kan også tage bussen, da flere buslinjer holder næsten foran døren.

Opbevaring af alt fra hårplejeprodukter til autocampere
Langt de fleste af vores kunder er private. Gennem tiderne har vi haft alt fra musikforeninger, der havde brug for opbevaring af noder og instrumenter – til folk, der havde brug for opmagasinering af eksotiske samlinger. Vi har også en kunde med to privatbiler, som tidligere var stærkt udsat for hærværk. Så nu står den ene bil altid forsvarligt indhegnet og overvåget hos os. Dit Pulterkammer i Aarhus Syd har også erhvervskunder. Vores udendørs opbevaring benyttes blandt andet af en institution, der har sine autocampere stående side om side med de biler, vi opbevarer for autoforhandlere. På det indendørs lagerhotel har vi opbevaring af både hårplejeprodukter og vin, og med temperaturstyrede opbevaringsrum kan vi trygt og sikkert opbevare næsten alt.

Aarhus Syd, Højbjerg - tæt på kunderne
Vi er tæt på kunderne i mere end en forstand. Vi har et nært forhold til mange af de trofaste kunder, som har benyttet sig af vores opbevaringstilbud i årevis. Vi vil også gerne yde dig en nærværende service, og du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning – så du får lige netop den opbevaringsløsning, der matcher dine behov. Du kan også benytte dig af vores rum- og prisberegner og online booking, hvor du betaler med det samme. Det er nemt og du kan hurtigt flytte dine ting ind hos Dit Pulterkammer.

Billeder fra Dit Pulterkammer Aarhus Syd

Klik og kig indenfor hos Dit Pulterkammer Aarhus Syd

dpk_aarhus-syd_2m3
dpk_aarhus-syd_7,5m3
dpk_aarhus-syd_12m3
dpk_aarhus-syd_18m3
dpk_aarhus-syd_42m3