Flyttekasser

Vores billige flyttekasser er stærke – både på pris og holdbarhed

Stærke flyttekasser – måske danmarks billigste!

Skal du flytte? Og måske have dele af dit indbo pakket ned i kasser til opbevaring? Så finder du markedets bedste og billigste flyttekasser hos Dit Pulterkammer®. Du behøver ikke ha’ et pulterkammer hos os, men du kan købe dem i en af vores afdelinger i Aarhus NordAarhus SydAarhus VestRanders eller Kolding.

Vi er andet og mere end kassetænkning

Du synes måske, vi lyder lovlig firkantede med al vores snak om flyttekasser. Men vi har mange andre gode tilbud at byde på; fleksibel opbevaring i opvarmede, rene og sikre rum, online booking af opbevaringsrum, rumberegner samt gratis lån af trailer.

Bogkasse
10 stk. 69,-

Bogkasser er et af vores specialer og sikrer dig kasser, der er ideelle til opbevaring og transport af bøger.
B: 40 x D: 35 x H: 39 cm. Kan bære 18 kg

Budget
10 stk. 69,-

Budget flyttekasser er Danmarks billigste flyttekasser til dig, der vil gøre en god handel.
B: 59 x D: 37 x H: 35 cm. Kan bære 16 kg

Professionel
10 stk. 249,-

Flyttekasser i modellen prof rummer 90 liter i meget kraftig kvalitet.
B: 67 x D: 39 x H: 40 cm. Kan bære 33 kg

Priser på flyttekasser og hængelåse

Flyttekasser Bogkasse 10 stk. 69,-
Flyttekasser Budget 10 stk. 69,-
Flyttekasser Professionel 10 stk. 249,-
Hængelås med nøgle 99,-
Hængelås med kode 149,-

Gode flytteråd

Brug flyttekasser
Pak ned i rigtige flyttekasser. De er forarbejdet til formålet, holder til lidt af hvert og er lettere at håndtere ved opbevaring og stabling. Det giver en bedre udnyttelse af flyttebilen og pulterrummet. Skriv på hver flytte- og opbevaringskasse, hvad den indeholder – så du nemt kan finde indholdet igen.

Brug tape og silkepapir
Brug silkepapir frem for gamle aviser, når du pakker skrøbeligt indbo ind. Så undgår du tryksværterester. Det kan ofte betale sig at tape papiret fast, ligesom den brede tape er fantastisk til at holde samling på de specielle skruer til væglampen – som du med fordel kan tape fast til ledningen.

Undgå de klassiske fejl
Pak ikke alle bøger eller vinflasker i den samme flyttekasse. En enkelt bog eller flaske vejer ikke meget, men en flyttekasse fuld af bøger er umulig at løfte. Fordel også glas og porcelæn i flere forskellige flyttekasser. Dine fine krystalglas overlever ikke, hvis de ligger oven på hinanden i samme kasse og bliver sat lidt for hårdt ned.

? ?