Kolding

Opbevaring i Kolding

Dit Pulterkammer® i Kolding har siden åbningen i 2007 håndteret opbevaring og opmagasinering for en lang række private kunder. Det gør vi stadig og i dag er omkring en tredjedel af vores kunder erhvervskunder, der benytter sig af vores lagerhotel til opbevaring med mulighed for at have pluklager, arkiv eller depot.

Adgang til din opbevaring
Anlæg og tlf. 87 37 02 03
er åben alle dage
mellem 06:00-23:00

Adresse
Dit Pulterkammer Kolding
Essen 8A
6000 Kolding

Personlig betjening
Ring 87 37 02 03 og lav en aftale hvis du har brug for:

  • Personlig betjening på anlægget
  • Rundvisning og vurdering af dit opbevaringsrum
  • Yderligere information

Opbevaring i Kolding – vi dækker trekantsområdet og Sydjylland
Dit Pulterkammer i Kolding råder over 254 opbevaringsrum i størrelsen 2 til 135 m3. Vi har temperaturstyring og videoovervågning så du trygt kan overlade alt fra årgangswhisky til fotoudstyr her hos os.

Dit Pulterkammer i Kolding ligger tæt på Kolding Storcenter og afkørsel 65 på motorvej E45 – og du har nem adgang til din opbevaring fra hele trekantområdet og det sydlige Danmark. Derfor har vi også mange kunder fra eksempelvis:

  • Vejle
  • Fredericia
  • Haderslev
  • Christiansfeld
  • Vamdrup
  • Lunderskov

Sportsfolk, flyttefolk og godtfolk
Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til, siger man. Og hos Dit Pulterkammer i Kolding håndterer vi opbevaring og opmagasinering for en bred vifte af vidt forskellige personer, der blandt andre tæller frivillige fra de lokale sportsforeninger, kørende sælgere og familier med brug for ekstra plads til grillen eller golfudstyret.

Fælles for alle kunder er, at vi hjælper dem med at udregne lige netop deres behov for opbevaring – så de ikke kommer til at betale for mere, end de har brug for. Og har du brug for flyttefolk til at transportere – og eventuelt pakke – dine ting, så har vi også et godt samarbejde med et par lokale flyttefolk. Ring og hør nærmere om dine muligheder for opmagasinering. Vi tager telefonen alle dage fra kl. 06:00-23:00.

Du kan også benytte dig af vores rum- og prisberegner og online booking hvor du betaler med det samme. Det er nemt og du kan hurtigt flytte dine ting ind hos Dit Pulterkammer.

Billeder fra Dit Pulterkammer Kolding

Klik og kig indenfor hos Dit Pulterkammer Kolding

? ?