Aarhus Vest

Opbevaring i Aarhus Vest

Dit Pulterkammer® i Aarhus Vest har siden 2009 sikret kunderne professionel og fleksibel opbevaring i det vestlige Aarhus. Du finder Dit Pulterkammer i Aarhus Vest tæt på beboelsesområder, industri og motorvej E45. Og den nære beliggenhed i forhold til beboelsesområder, kollegier og Aarhus C er ikke tilfældig, da vi i høj grad bygger på en ide om pulterrum til private.

Adgang til din opbevaring
Anlæg og tlf. 87 37 02 03
er åben alle dage
mellem 06:00-23:00

Adresse
Dit Pulterkammer Aarhus Vest
Sommervej 17
8210 Aarhus V

Personlig betjening
Ring 87 37 02 03 og lav en aftale hvis du har brug for:

  • Personlig betjening på anlægget
  • Rundvisning og vurdering af dit opbevaringsrum
  • Yderligere information

Opbevaring i Aarhus Vest – plads til firmaløsninger
Vi servicerer også en lang række virksomheder. Faktisk er omkring en fjerdedel af vores kunder erhvervsdrivende, der benytter sig af vores opbevaringsmuligheder. Og den nære beliggenhed til afkørsel 47 på motorvej E45 gør det nemt at komme til os. Ikke bare fra Aarhus centrum, men også fra områder som:

  • Tilst
  • Brabrand
  • Mundelstrup
  • Sabro
  • Bazar Vest

Sikker opbevaring af alt mellem himmel og jord
Dit Pulterkammer i Aarhus Vest har opbevaring af næsten alt. Vi har blandt andre en del erhvervskunder fra Bazar Vest, en internetvinhandel og flere fotografer, der bruger vores lagerhotel. Vores pulterrum og lagerhotel er nemlig velisoleret, tempereret og døgnovervåget, så du trygt kan opbevare både elektronisk udstyr og årgangsvine.

Et godt råd om opbevaring
Er du privatkunde har vi også plads til stort set alt, du måtte have brug for at få opmagasineret. Og foruden plads har vi et godt råd til dig: I stedet for et større pulterrum kan du i mange tilfælde have fordel af at leje to mindre. Så kan fruen nemlig let komme til kjolerne og de høje sko, mens herren slipper for at flytte 46 flyttekasser for at komme til fiskegrejet eller snowboardet.

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere råd og vejledning, så du får lige netop den opbevaringsløsning, der matcher dine behov. Du kan også benytte dig af vores rum- og prisberegner og online booking, hvor du betaler med det samme. Det er nemt og du kan hurtigt flytte dine ting ind hos Dit Pulterkammer.

Billeder fra Dit Pulterkammer Aarhus Vest

Klik og kig indenfor hos Dit Pulterkammer Aarhus Vest

? ?