Hvorfor vælge Dit Pulterkammer?

Hos Dit Pulterkammer har vi altid plads til at yde både sikkerhed og service.
Det gælder afdelingerne i Aarhus Nord, Aarhus Syd, Aarhus Vest, Randers og Kolding.

9 gode grunde til at vælge Dit Pulterkammer

Book og betal online

Med online booking har du adgang til Dit Pulterkammer® indenfor 30 minutter. Efter du har afsluttet din bestilling, modtager du en Lejeaftale, hvori der er angivet et rum og en adgangskode, så du kan komme ind på anlægget. Du kan straks køre ud på anlægget og låse dig ind med din personlige kode, finde dit rum og stille dine ting ind. Når du forlader Dit Pulterkammer aflåser du det med din egen hængelås.

14 dages fortrydelsesret

Hvis du fortryder, skal du inden 14 dage, fra datoen hvor det lejede er bestilt, give Dit Pulterkammer meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du giver os blot besked ved at sende en mail på info@pulterkammer.dk
Benyttes fortrydelsesretten og er indflytningsdatoen nået, betaler du for de dage, hvor du har optaget eller brugt opbevaringsrummet.

Altid adgang fra 6.00-23.00

Dit Pulterkammer holder åbent fra 6.00-23.00 alle dage året rundt. Husk at forlade Dit Pulterkammer inden kl. 23.00 for så slår alarmen til, hvorefter din personlige kode ikke længere virker. Får du brug for personlig hjælp, kan du også få det. Vi lægger vægt på at være tæt på vore kunder, derfor kan du altid komme i kontakt med en medarbejder.

Loyalitetsrabat

Hos Dit Pulterkammer vil vi gerne belønne faste og trofaste kunder, derfor har du mulighed for at spare penge hvis du bliver længe. Du kan vælge at ”binde” dig for en længere periode. Jo længere du ”binder” dig des større rabat. Se rabatterne under Loyalitetsrabat.

Kort opsigelsesfrist

Vi har kort opsigelsesfrist, og du behøver ikke sige op til en bestemt dag. Fra du opsiger rummet og til du kan komme ud af lejeforholdet, går der maksimalt 14 dage. Har du betalt for meget returnerer vi det overskydende beløb, når rummet er fraflyttet.

Tilfredse kunder

Alle medarbejdere arbejder dagligt på at give kunderne den bedste service. Vi opfordrer jævnligt vore kunder til at anmelde os på TrustPilot og vi er stolte af hvad kunderne skriver. Gå ind på www.trustpilot.dk og se hvordan andre oplever Dit Pulterkammer®.

Videoovervågning

Alle vore anlæg har adgangskontrol og videoovervågning, det er din sikkerhed for sikker opbevaring. Video og data for færdsel på anlæggene opbevares i henhold til gældende lovgivning.

Optimalt indeklima

Dit pulterkammers indendørs opbevaringsrum er altid opvarmede. Det sikrer, at du trygt kan opbevare møbler, tæpper, tøj og elektronik uden at være bange for at det tager skade. God luftcirkulation gør ligeledes, at der ikke kommer fugt i dine ting.

Ærligt og personligt
Ring eller kig forbi. Vi er klar med personlig service og en snak om dit behov for opbevaring – og vi finder hurtigt den rigtige løsning. Til den rigtige pris. Vi har nemlig ingen skjulte gebyrer eller lange opsigelsesfrister, men til gengæld pulterrum i alle størrelser, så vi løbende kan tilpasse lejemålet efter dit behov for opbevaring.

Sikkert og effektivt
Området er videoovervåget og sikret med hegn og el-porte. Der er adgangskontrol med personlig femcifret pinkode samt din individuelle låse på opbevaringsrummet. Rummene er rene og opvarmede – og dine ting i enhver forstand sikrede.

Altid mulighed for hjælp og personlig betjening via telefon – alle dage fra klokken 6.00-23.00.

Alle vores anlæg har opvarmet og optimalt indeklima, så du trykt kan opbevare alle typer ejendele.

Som kunde kan du gratis låne en trailer. Den sættes frem til dig i den ønskede afdeling.

Ved indgangen i vores anlæg står der sækkevogn, kørevogne og palleløfter, som er til frit brug.

? ?