Outdoor Units

Få nem adgang til din opbevaring – når som helst

Vores Outdoor Units er udendørs containere, hvor du nemt og sikkert kan opbevare private ejendele – fx i forbindelse med flytning – eller udnytte pladsen som lager eller opbevaringsrum til erhverv. Outdoor Units kan tilgås alle årets dage fra 06.00-23.00.

Parkering lige foran døren
Du kan parkere både en personbil med/uden trailer, kassevogn eller flyttebil lige foran døren ved din Outdoor Unit. Det gør det nemt både at flytte ind, hente og aflevere, hvad du har brug for.

Høj sikkerhed
Pladsen, hvor vores Outdoor Units befinder sig, er videoovervåget og kan tilgås med en kode, mens selve adgangen til dit opbevaringsrum skal sikres med din egen hængelås. Som lejer af udendørs opbevaringsrum er det vigtigt, at du henvender dig til dit forsikringsselskab og af dem får oplyst, hvilken hængelås du skal bruge til at aflåse dit rum med.

God plads
Vores Outdoor Units er velegnede til at opbevare langt det meste og findes i to størrelser:

  • 14 m3 – B 2,8 x D 2,3 x H 2,2 m
  • 29 m3 – B 2,3 x D 5,7 x H 2,2 m

Døren er 1,7 meter bred og 1,9 meter høj, og en Outdoor Unit kan derfor nemt rumme høje og/eller brede genstande.

Ikke tempereret opbevaringsrum
Containerne er ikke tempererede, og den indendørs temperatur vil derfor ændre sig hen over året. Vi anbefaler, at du undlader at opbevare ting, som er sensitive over for kulde eller temperatursvingninger, fx elektronik, malerier og antikke møbler.

For at undgå kondens bør du desuden være opmærksom på, at det, du sætter ind i din Outdoor Unit, er tørt.

Har du brug for et opbevaringsrum med konstant temperatur og -luftfugtighed, skal du vælge et af vores indendørs opbevaringsrum. Du kan se en oversigt over alle vores ledige rum her.

Outdoor Units

  • Adgang alle årets dage fra 06.00-23.00.
  • Er placeret udendørs, og du kan derfor køre helt hen til dit opbevaringsrum, når du skal flytte ind, hente eller aflevere dine ting.
  • Døren måler 1,7 m i bredden og 1,9 m i højden, og vores Outdoor Units er derfor velegnede til at opbevare høje og/eller brede genstande.
  • Er ikke tempereret, og du bør derfor undlade at opbevare møbler, inventar eller lignende, som ikke tåler fx kulde eller temperaturudsving.

Outdoor Unit, 14 m3

14 m3 Outdoor Unit er cirka halvt så stor som vores Outdoor Unit på 29 m3. Den måler 2,8 meter i bredden, 2,3 meter i dybden og 2,2 meter i højden.

Outdoor Unit, 29 m3

29 m3 Outdoor Unit er til dig, der har brug for masser af plads. Containeren måler 2,3 meter i bredden, 5,7 meter i dybden og 2,2 meter i højden.

? ?