Opmagasinering

Opmagasinering i Aarhus, Randers og Kolding – høj sikkerhed og fleksibilitet

Anlæg i Aarhus, Randers og Kolding – opmagasinering til både private og virksomheder
Dit Pulterkammer er en self storage virksomhed med stor erfaring i opmagasinering. Vi giver virksomheder og privatpersoner mulighed for opmagasinering i Aarhus, Randers og Kolding.

Vores løsninger er sikre, fleksible og enkle. Vi gør det nemt for dig at få opmagasineret dine ting – uanset om det er for en kortere eller længere periode. Vi tilbyder opmagasinering på vores anlæg i Aarhus NordAarhus SydAarhus VestRanders eller Kolding. Du vælger selv.

Opmagasinering med plads til frihed
Dit Pulterkammer® råder over en bred vifte af rum til opmagasinering og opbevaring i mange forskellige størrelser. Så når dine behov ændrer sig, finder vi hurtigt og nemt et nyt rum, der matcher dine nye behov.

Med vores fleksible løsninger får du opmagasinering med fuld frihed – og nem booking. Og uanset hvilken af de følgende tre bookingmetoder, du vælger, slipper du for irriterende ventetid.

 • Du kan ringe og få en personlig snak om dine behov for opmagasinering. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle dage mellem 6.00 og 23.00 på telefon 87 37 02 03.
 • Du er naturligvis også mere end velkommen til at henvende dig personligt og besøge os i en af vores afdelinger. Vi rådgiver dig på stedet om størrelsen af rummene og dine behov for opmagasinering, så du kun kommer til at betale for lige netop det, du har brug for. Alt det kedelige papirarbejde håndterer vi også, så du hurtigt og nemt får den nødvendige opmagasineringsplads til dine ting.
 • Du kan også booke dit rum til opmagasinering online. Dit Pulterkammer giver dig fuld frihed til at råde over dine ting på stort set alle ønskelige tidspunkter. Du har adgang til dit pulterrum syv dage om ugen, 17 timer i døgnet – mellem 6.00 og 23.00. Vi klarer opbevaring og opmagasinering af stort set hvad som helst – helt enkelt.

Opmagasinering med stærk sikkerhed

Dit Pulterkammer® sørger for sikre rammer om din opmagasinering. Du får fri adgang alle ugens dage via en personlig femcifret pinkode, og samtidig sikrer din egen personlige lås samt vores videoovervågning, hegn og el-porte, at uvedkommende ingen adgang får.

Vi passer på de værdier, du opbevarer hos os – og derfor sørger vi også for altid at have opvarmede og tørre pulterrum, så din opbevaring på alle måder er sikret.

Hvordan kommer jeg videre?

 • Book nu

  Book dit pulterkammer online og flyt ind med det samme.

  Book rum
 • Størrelsesguide

  Er du i tvivl om hvor meget opbevaringsplads du har brug for?

  Rumberegner
 • Spørgsmål

  Har du praktiske spørgsmål?
  Læs ofte stillede spørgsmål.

  Spørgsmål
 • Kontakt os

  Ring om hvad som helst, når som helst – vi er her for dig!

  Alle dage fra 06.00-23.00

? ?