Pulterrum

Pulterrum hos Dit Pulterkammer – i Aarhus, Randers og Kolding

Plads til både pulterrum og professionelt lagerhotel
Hos Dit Pulterkammer® lever vi af at give vores kunder plads til at udfolde sig. Det gælder både erhvervskunder og private, som lejer et pulterrum i vores afdelinger i Aarhus NordAarhus SydAarhus VestRanders eller Kolding.

Vi tilbyder fleksible løsninger og pulterrum, der matcher såvel professionelle behov for lager som private behov for ekstra plads til havemøblerne og skiene – eller til hele dit indbo, mens du rejser jorden rundt.

Pulterrum med plads til fleksibilitet
Pulterrum hos Dit Pulterkammer er sikre og solide. Dit pulterrum er bygget af massive trapezprofil stålplader overdækket af metal, og alle pulterrummene er opvarmede, så dine ting står tørt, rent og sikkert.

Den ydre sikkerhed er naturligvis også i top:

 • Videoovervågning, hegn og el-porte sikrer, at uvedkommende ikke får adgang til Dit Pulterkammers anlæg
 • For at få adgang til anlæggene kræves en personlig, femcifret kode
 • Du bruger din egen lås til dit personlige opbevaringsrum

Den stramme sikkerhed betyder ikke, at vi er gået på kompromis med fleksibiliteten: Du har adgang til dit pulterrum syv dage om ugen, 17 timer i døgnet – mellem 6.00 og 23.00.

I vores afdeling i Aarhus Nord og Randers er det også muligt at få et lagerrum med 24-timers adgang.

Dit Pulterkammer skaber plads – også i økonomien

Hos Dit Pulterkammer® kan du leje dit pulterrum til fornuftige priser. Vi har ingen skjulte gebyrer eller lange opsigelsesfrister – og du kan hurtigt og nemt skifte til et andet rum, hvis dine behov ændrer sig.

Det er ikke alle forsikringer, der dækker dit indbo uden for hjemmet. Derfor er det en god ide at undersøge muligheden for et godt forsikringstilbud, der dækker værdien af dine ting i dit opbevaringsrum ved tyveri, brand og vandskade.

Du er også altid velkommen til at henvende dig personligt hos Dit Pulterkammer eller ringe på telefon 8 og få en snak om dit behov for opbevaring. Vi rådgiver dig om størrelsen på opbevaringsrum og finder sammen frem til et pulterrum, der matcher dine behov. Find din afdeling her. 

Hvordan kommer jeg videre?

 • Book nu

  Book dit pulterkammer online og flyt ind med det samme.

  Book rum
 • Størrelsesguide

  Er du i tvivl om hvor meget opbevaringsplads du har brug for?

  Rumberegner
 • Spørgsmål

  Har du praktiske spørgsmål?
  Læs ofte stillede spørgsmål.

  Spørgsmål
 • Kontakt os

  Ring om hvad som helst, når som helst – vi er her for dig!

  Alle dage fra 06.00-23.00

? ?