Mangler du en firmaløsning?

Kontakt os så vi sammen kan finde den optimale opbevaringsløsning, som matcher dine og virksomhedens behov

Jeg mangler en firmaløsning

Har dit firma fået nye lokaler midt i centrum af den pulserende by, kan det være, at du er gået på kompromis med rummeligheden for at få den ideelle placering. Måske er du ved at starte en ny virksomhed op og står i midlertidig pladsmangel til opbevaring af salgsinventar, lagervare og lignende. Uanset baggrunden for pladsmanglen har vi løsningen for dit firma.

Hos Dit Pulterkammer® tilbyder vi opbevaringsrum til dig, der mangler en firmaløsning i områderne AarhusRanders og Kolding. Størrelser på rummene varierer, alt efter hvilket behov dit firma står med. Vi har det bedst mulige indeklima i tørre og opvarmede rum, så dit firmainventar holder sig i topform. Vores opbevaringsrum er underlagt omfattende sikkerhedsforanstaltninger, så du kan være helt tryg ved at opbevare værdifulde ejendele i vores opbevaringsrum.

Når det gælder opbevaring af firmaejendele, er det vigtigt, at tingene kan tilgås når som helst, så der ikke opstår problemer eksempelvis i forhold til rettidig levering. Hos Dit Pulterkammer har du adgang til opbevaringsrummene alle ugens dage mellem 6.00-23.00 med din personlige kode. Vi sørger for en gnidningsfri opbevaring, når der er pladsmangel på arbejdspladsen.

Loyalitetsrabat – bliv længere, spar mere
Hos Dit Pulterkammer belønner vi loyale kunder med rabat. Hvis du lejer opbevaringsrum i mindst 3, 6 eller 9 måneder – sparer du hhv. 5%, 10% og 15%. Din loyalitetsrabat fortsætter – også efter periodens udløb – indtil du opsiger din aftale. Aftalen løber i hele din ønskede lejeperiode og ændres kun med evt. årlig lejeregulering. Altså ingen overraskelser og ikke noget skrevet med småt.

Du mister ikke din loyalitetsrabat før du opsiger dit opbevaringsrum, aftalen løber i hele din ønskede lejeperiode og ændres kun i forbindelse med eventuel årlig lejeregulering. Altså ingen overraskelser og ikke noget skrevet med småt.

Sikker opbevaring – vi passer godt på dine ting
For Dit Pulterkammer® er det vigtigt, at du føler dig helt tryg og ved du ikke behøver at bekymre dig om de ejendele, som du har opbevaret hos os – vi passer nemlig rigtig godt på dem. Dit Pulterkammer er altid opvarmet til minimum 13 grader, hvilket sikrer at du trygt kan opbevare møbler, tæpper, tøj, malerier og elektronik uden at være bange for at det tager skade. God temperaturstyring og luftcirkulation gør, at der ikke kommer fugt i dine ting. Alle vores anlæg er indhegnet, oplyst, videoovervåget og med adgangskontrol, så vi kan give sikkerhed for din opbevaring hos os.

Hvordan kommer jeg videre?

 • Book nu

  Book dit pulterkammer online og flyt ind med det samme.

  Book rum
 • Størrelsesguide

  Er du i tvivl om hvor meget opbevaringsplads du har brug for?

  Rumberegner
 • Spørgsmål

  Har du praktiske spørgsmål?
  Læs ofte stillede spørgsmål.

  Spørgsmål
 • Kontakt os

  Ring om hvad som helst, når som helst – vi er her for dig!

  Alle dage fra 06.00-23.00

? ?