Mangler du plads til opbevaring?

Hos Dit Pulterkammer tilbyder vi opbevaringsrum i alle størrelser i Aarhus Nord, Aarhus Syd, Aarhus Vest, Kolding og Randers

Jeg mangler ekstra plads

Bliver du indimellem overvældet over, hvor mange møbler, ting og sager, du har skrabet sammen igennem årene? Måske bor du på kollegie, hvor der knap er plads til en seng og et garderobeskab for slet ikke at tale om spisebord og stole. Måske er dine forældre trætte af at fungere som lagerhal for alle dine ting. Uanset hvilken situation du befinder dig i, kan du have brug for en midlertidig opbevaringsløsning, og det er netop her vi kommer ind i billedet.

Dit Pulterkammer® tilbyder opbevaringsrum til dig, der mangler ekstra plads til både stort og småt. Vores opbevaringsrum befinder sig i AarhusRanders og Kolding, og er alle underlagt en høj standard for sikkerhed og indeklima. Vi har tyverisikrede rum, der til enhver tid er tørre og varme, så dine ejendele får den bedste behandling.

Hos Dit Pulterkammer får du dit helt eget opbevaringsrum, som du stort set kan fylde med, hvad du vil. Opbevaringens størrelse og periode tilpasses helt og aldeles dine behov. Du behøver ikke flytte på landet eller bo i en propfyldt lejlighed, fordi du har mange ting. Få den ekstra plads du har behov for hos Dit Pulterkammer. Så sørger vi for en tryg og bekvem opbevaring, så længe du ønsker det.

Loyalitetsrabat – bliv længere, spar mere
Hos Dit Pulterkammer belønner vi loyale kunder med rabat. Hvis du lejer opbevaringsrum i mindst 3, 6 eller 9 måneder – sparer du hhv. 5%, 10% og 15%. Din loyalitetsrabat fortsætter – også efter periodens udløb – indtil du opsiger din aftale. Aftalen løber i hele din ønskede lejeperiode og ændres kun med evt. årlig lejeregulering. Altså ingen overraskelser og ikke noget skrevet med småt.

Du mister ikke din loyalitetsrabat før du opsiger dit opbevaringsrum, aftalen løber i hele din ønskede lejeperiode og ændres kun i forbindelse med eventuel årlig lejeregulering. Altså ingen overraskelser og ikke noget skrevet med småt.

Sikker opbevaring – vi passer godt på dine ting
Har du brug for længere tids opbevaring, mens du flytter din tilværelse til udlandet eller mangler du blot ekstra opbevaringsplads i hverdagen, så passer vi godt på dine ejendele. For Dit Pulterkammer® er det vigtigt, at du føler dig helt tryg og ved du ikke behøver at bekymre dig om de ejendele, som du har opbevaret hos os – vi passer nemlig rigtig godt på dem.

Dit Pulterkammer er altid opvarmet til minimum 13 grader, hvilket sikrer at du trygt kan opbevare møbler, tæpper, tøj, malerier og elektronik uden at være bange for at det tager skade. God temperaturstyring og luftcirkulation gør, at der ikke kommer fugt i dine ting. Alle vores anlæg er indhegnet, oplyst, videoovervåget og med adgangskontrol, så vi kan give sikkerhed for din opbevaring hos os.

Hvordan kommer jeg videre?

 • Book nu

  Book dit pulterkammer online og flyt ind med det samme.

  Book rum
 • Størrelsesguide

  Er du i tvivl om hvor meget opbevaringsplads du har brug for?

  Rumberegner
 • Spørgsmål

  Har du praktiske spørgsmål?
  Læs ofte stillede spørgsmål.

  Spørgsmål
 • Kontakt os

  Ring om hvad som helst, når som helst – vi er her for dig!

  Alle dage fra 06.00-23.00

? ?