Mangler du opbevaring på grund af udstationering?

Vi tilbyder langtidsopbevaring med loyalitetsrabat og opbevarer dine ejendele tørt og sikkert

Jeg skal udstationeres

Har din arbejdsplads tilbudt dig en unik mulighed for at komme til at arbejde i udlandet? Har du fundet drømmejobbet langt fra Danmarks grænser? Udstationering kan være en spændende og samtidig angstprovokerende oplevelse. Du skal pludselig hive rødderne op og starte en ny hverdag i et land og en kultur, du måske aldrig har besøgt før.

Sætter du glæden eller nervøsiteten til side, er der én ting, du skal have styr på inden afrejsen. Eller rettere; alle dine ting. Du skal finde et sted at opbevare alle dine ejendele, mens du er væk, og det er netop her, vi kommer ind i billedet. Dit Pulterkammer® tilbyder den ideelle opbevaringsløsning til dig, der skal udstationeres.

Vores opbevaringsrum i AarhusRanders og Kolding er underlagt høje standarder inden for både sikkerhed og indeklima. Sikkerhedsforanstaltningerne indebærer blandt andet porte med adgangskontrol, hegn og videoovervågning foruden din personlige lås til dit helt eget opbevaringsrum. Rummene er tørre og opvarmede, så dine ejendele ikke lider skade, imens du er væk. Du kan dermed være helt tryg ved at opbevare dine ting hos os, når du har sagt ja til dit livs mulighed som udstationeret i et fremmed land.

Loyalitetsrabat – bliv længere, spar mere
Hos Dit Pulterkammer belønner vi loyale kunder med rabat. Hvis du lejer opbevaringsrum i mindst 3, 6 eller 9 måneder – sparer du hhv. 5%, 10% og 15%. Din loyalitetsrabat fortsætter – også efter periodens udløb – indtil du opsiger din aftale. Aftalen løber i hele din ønskede lejeperiode og ændres kun med evt. årlig lejeregulering. Altså ingen overraskelser og ikke noget skrevet med småt.

Du mister ikke din loyalitetsrabat før du opsiger dit opbevaringsrum, aftalen løber i hele din ønskede lejeperiode og ændres kun i forbindelse med eventuel årlig lejeregulering. Altså ingen overraskelser og ikke noget skrevet med småt.

Sikker opbevaring – vi passer godt på dine ting
Har du brug for længere tids opbevaring, mens du flytter din tilværelse til udlandet eller mangler du blot ekstra opbevaringsplads i hverdagen, så passer vi godt på dine ejendele. For Dit Pulterkammer® er det vigtigt, at du føler dig helt tryg og ved du ikke behøver at bekymre dig om de ejendele, som du har opbevaret hos os – vi passer nemlig rigtig godt på dem.

Dit Pulterkammer er altid opvarmet til minimum 13 grader, hvilket sikrer at du trygt kan opbevare møbler, tæpper, tøj, malerier og elektronik uden at være bange for at det tager skade. God temperaturstyring og luftcirkulation gør, at der ikke kommer fugt i dine ting. Alle vores anlæg er indhegnet, oplyst, videoovervåget og med adgangskontrol, så vi kan give sikkerhed for din opbevaring hos os.

Hvordan kommer jeg videre?

 • Book nu

  Book dit pulterkammer online og flyt ind med det samme.

  Book rum
 • Størrelsesguide

  Er du i tvivl om hvor meget opbevaringsplads du har brug for?

  Rumberegner
 • Spørgsmål

  Har du praktiske spørgsmål?
  Læs ofte stillede spørgsmål.

  Spørgsmål
 • Kontakt os

  Ring om hvad som helst, når som helst – vi er her for dig!

  Alle dage fra 06.00-23.00

? ?