Har du arvet og mangler opbevaring?

Vi tilbyder dig den opbevaring du har brug for - så du kan gøre det praktiske i dit eget tempo uden presset fra en evt. ekstra husleje

Jeg har arvet

Står du med et stort arvestykke der, ligegyldigt hvordan du vender og drejer det, ikke kan klemmes ind i din lejlighed, kan du få brug for ekstra opbevaringsplads.

Hos Dit Pulterkammer® tilbyder vi en ideel opbevaringsløsning til dig, der bare har brug for ekstra plads til et par møbler og lignende. Vi opbevarer både stort og småt – og i længere eller kortere tid. Du bestemmer rumstørrelse og periode – vi sørger for sikker og bekvem opbevaring af dine ejendele. I vores opbevaringsrum kan du opbevare din arv, så længe du har behov for det. Du kan endda tilgå dit opbevaringsrum hele ugen med din personlige kode.

Vores opbevaringsrum er tørre og opvarmede, så dine ting holdes tiptop ved den helt rigtige temperatur og luftfugtighed. Når du opbevarer dit arvegods hos os kan du sove trygt, velvidende at din farmors fine chatol står sikkert og ikke trækker fugt i fælleskælderen.

Nem og skånsom flytning – både ind- og udflytning
Gratis lån af trailer tilbyder vi til alle kunder hos Dit Pulterkammer. Derved sparer du penge – og tid, da traileren hentes og afleveres det sted, hvor du har booket din opbevaring. Til din flytning tilbyder vi dig billige flyttekasser af god kvalitet og i flere forskellige størrelser til afhentning i alle vores afdelinger. Hos Dit Pulterkammer har vi stillet hjælpemidler som rullevogne og sækkevogne til fri afbenyttelse, som sammen med de automatiske skydedøre og det trinløse grundplan gør, at din ind- og udflytning bliver nemmest mulig. Vi forsøger, at give dig de bedste forudsætninger for en nem og skånsom flytning.

Sikker opbevaring – vi passer godt på dine ting
Har du brug for længere tids opbevaring, mens du flytter din tilværelse til udlandet eller mangler du blot ekstra opbevaringsplads i hverdagen, så passer vi godt på dine ejendele. For Dit Pulterkammer® er det vigtigt, at du føler dig helt tryg og ved du ikke behøver at bekymre dig om de ejendele, som du har opbevaret hos os – vi passer nemlig rigtig godt på dem.

Dit Pulterkammer er altid opvarmet til minimum 13 grader, hvilket sikrer at du trygt kan opbevare møbler, tæpper, tøj, malerier og elektronik uden at være bange for at det tager skade. God temperaturstyring og luftcirkulation gør, at der ikke kommer fugt i dine ting. Alle vores anlæg er indhegnet, oplyst, videoovervåget og med adgangskontrol, så vi kan give sikkerhed for din opbevaring hos os.

Hvordan kommer jeg videre?

 • Book nu

  Book dit pulterkammer online og flyt ind med det samme.

  Book rum
 • Størrelsesguide

  Er du i tvivl om hvor meget opbevaringsplads du har brug for?

  Rumberegner
 • Spørgsmål

  Har du praktiske spørgsmål?
  Læs ofte stillede spørgsmål.

  Spørgsmål
 • Kontakt os

  Ring om hvad som helst, når som helst – vi er her for dig!

  Alle dage fra 06.00-23.00

? ?