Flytter dit barn hjem igen?

Vi tilbyder dig den opbevaringsplads du har brug for - så skal du blot tænke på at stå klar med åbne arme

Mit barn flytter hjem igen

Unge mennesker har ofte travlt med at flytte hjemmefra, men det sker, at de på et eller andet tidspunkt i deres liv flytter hjem til mor og far igen – af den ene eller anden årsag. Selvom det naturligvis er hyggeligt at have familien tæt på sig, kan det også volde en del ”logistisk” besvær. I perioden, hvor de unge har boet selv, har de sikkert været ude at investere i nye møbler, herunder seng, spisebord, spisestole, kommoder, hylder, sofa – ja, en masse ting, der fylder og ikke just er plads til i hverken kælderen eller på loftet.

Men fortvivl ej. Dit Pulterkammer® har løsningen til dig, hvis dit barn flytter hjem igen og medbringer inventar fra en hel eller halv lejlighed. Vi tilbyder nemlig sikker og nem opbevaring i AarhusRanders og Kolding. Her kan møblerne stå tørt og trygt, til de skal bruges igen. Du bestemmer selv tidsperioden for leje af opbevaringsrummet, som naturligvis kan tilpasses alt efter, om dit barn blot er hjemmeboende i en kortere periode eller om det er på ubestemt tid, mens han eller hun venter på at kunne rykke ind i en ny lejlighed.

Nem og skånsom flytning – både ind- og udflytning
Gratis lån af trailer tilbyder vi til alle kunder hos Dit Pulterkammer. Derved sparer du penge – og tid, da traileren hentes og afleveres det sted, hvor du har booket din opbevaring. Til din flytning tilbyder vi dig billige flyttekasser af god kvalitet og i flere forskellige størrelser til afhentning i alle vores afdelinger. Hos Dit Pulterkammer har vi stillet hjælpemidler som rullevogne og sækkevogne til fri afbenyttelse, som sammen med de automatiske skydedøre og det trinløse grundplan gør, at din ind- og udflytning bliver nemmest mulig. Vi forsøger, at give dig de bedste forudsætninger for en nem og skånsom flytning.

Sikker opbevaring – vi passer godt på dine ting
Har du brug for længere tids opbevaring, mens du flytter din tilværelse til udlandet eller mangler du blot ekstra opbevaringsplads i hverdagen, så passer vi godt på dine ejendele. For Dit Pulterkammer® er det vigtigt, at du føler dig helt tryg og ved du ikke behøver at bekymre dig om de ejendele, som du har opbevaret hos os – vi passer nemlig rigtig godt på dem.

Dit Pulterkammer er altid opvarmet til minimum 13 grader, hvilket sikrer at du trygt kan opbevare møbler, tæpper, tøj, malerier og elektronik uden at være bange for at det tager skade. God temperaturstyring og luftcirkulation gør, at der ikke kommer fugt i dine ting. Alle vores anlæg er indhegnet, oplyst, videoovervåget og med adgangskontrol, så vi kan give sikkerhed for din opbevaring hos os.

Hvordan kommer jeg videre?

 • Book nu

  Book dit pulterkammer online og flyt ind med det samme.

  Book rum
 • Størrelsesguide

  Er du i tvivl om hvor meget opbevaringsplads du har brug for?

  Rumberegner
 • Spørgsmål

  Har du praktiske spørgsmål?
  Læs ofte stillede spørgsmål.

  Spørgsmål
 • Kontakt os

  Ring om hvad som helst, når som helst – vi er her for dig!

  Alle dage fra 06.00-23.00

? ?