Skal i flytte fra hinanden?

Vi tilbyder dig den opbevaring du har brug for, så længe du ønsker det - så du kan gøre det praktiske i dit eget tempo

Vi flytter fra hinanden

Hos Dit Pulterkammer® tilbyder vi opbevaringsrum, når du skal flytte og mangler opbevaringsløsning til dine mange ting og sager. Måske I har fælles møbler, som mangler et sted at bo, mens I finder jer til rette hver for sig. Uanset pladsbehovets størrelse og tidsperiode, har vi opbevaringsløsningen til dig.

Vores opbevaringsrum lever op til en høj standard for indeklima og sikkerhed, så du trygt kan opbevare dine ejendele hos os. Opbevaringsrummene er tilgængelige alle ugens dage med din personlige kode. Et forlist forhold behøver ikke at ende i møbelkrig eller en tur på lossepladsen – vi sørger for sikker og bekvem opbevaring af dine ting, lige så længe behovet er der.

Nem og skånsom flytning – både ind- og udflytning
Til din flytning tilbyder vi dig billige flyttekasser af god kvalitet og i flere forskellige størrelser til afhentning i alle vores afdelinger. Hos Dit Pulterkammer har vi stillet hjælpemidler som rullevogne og sækkevogne til fri afbenyttelse, som sammen med de automatiske skydedøre og det trinløse grundplan gør, at din ind- og udflytning bliver nemmest mulig. Vi forsøger, at give dig de bedste forudsætninger for en nem og skånsom flytning.

Sikker opbevaring – vi passer godt på dine ting
Har du brug for længere tids opbevaring, mens du flytter din tilværelse til udlandet eller mangler du blot ekstra opbevaringsplads i hverdagen, så passer vi godt på dine ejendele. For Dit Pulterkammer® er det vigtigt, at du føler dig helt tryg og ved du ikke behøver at bekymre dig om de ejendele, som du har opbevaret hos os – vi passer nemlig rigtig godt på dem.

Dit Pulterkammer er altid opvarmet til minimum 13 grader, hvilket sikrer at du trygt kan opbevare møbler, tæpper, tøj, malerier og elektronik uden at være bange for at det tager skade. God temperaturstyring og luftcirkulation gør, at der ikke kommer fugt i dine ting. Alle vores anlæg er indhegnet, oplyst, videoovervåget og med adgangskontrol, så vi kan give sikkerhed for din opbevaring hos os.

Hvordan kommer jeg videre?

 • Book nu

  Book dit pulterkammer online og flyt ind med det samme.

  Book rum
 • Størrelsesguide

  Er du i tvivl om hvor meget opbevaringsplads du har brug for?

  Rumberegner
 • Spørgsmål

  Har du praktiske spørgsmål?
  Læs ofte stillede spørgsmål.

  Spørgsmål
 • Kontakt os

  Ring om hvad som helst, når som helst – vi er her for dig!

  Alle dage fra 06.00-23.00

? ?