Mangler i opbevaring nu i flytter sammen?

Vi tilbyder jer den opbevaring i har brug for - så I kan sortere jeres ting og komme helt på plads i jeres tempo

Vi flytter sammen

”Vi flytter sammen” er synonym for ”vi skal nu deles om alt”, og det kan skabe problemer, når I har været vant til at bo for jer selv. I skal kun bruge ét spisebord, én sofa, én dobbeltseng og så videre. I er sikkert meget velvidende om, hvordan I kommer til at beslutte, hvilke ting der får lov at få en plads i jeres nye hjem – men hvad gør I med resten?

Der kan være mange følelser tilknyttet de ting, I hver især har samlet gennem årene, og derfor er det ikke helt nemt bare at skille sig af med dem, fordi de fylder for meget. Derudover kan det være fornuftigt at have nogle ting stående i det tilfælde, at I ikke skal være sammen for evigt. Hos Dit Pulterkammer® tilbyder vi løsningen til jer, der er i pladsmangel. Hvad enten det drejer sig om store møbler eller mindre ting, har vi opbevaringsrummet, der passer til jeres behov.

Vores opbevaringsrum er underlagt høje standarder inden for sikkerhed og indeklima, så du kan være helt tryg ved at opbevare dine ting hos os. I tildeles jeres eget rum, som kan tilgås alle ugens dage mellem 6.00-23.00 med en personlig kode. At skulle flytte sammen er en glædelig begivenhed, og den bliver kun bedre af, at I ikke skal forbi lossepladsen med jeres kæreste ejendele.

Nem og skånsom flytning – både ind- og udflytning
Til din flytning tilbyder vi dig billige flyttekasser af god kvalitet og i flere forskellige størrelser til afhentning i alle vores afdelinger. Hos Dit Pulterkammer har vi stillet hjælpemidler som rullevogne og sækkevogne til fri afbenyttelse, som sammen med de automatiske skydedøre og det trinløse grundplan gør, at din ind- og udflytning bliver nemmest mulig. Vi forsøger, at give dig de bedste forudsætninger for en nem og skånsom flytning.

Sikker opbevaring – vi passer godt på dine ting
Har du brug for længere tids opbevaring, mens du flytter din tilværelse til udlandet eller mangler du blot ekstra opbevaringsplads i hverdagen, så passer vi godt på dine ejendele. For Dit Pulterkammer® er det vigtigt, at du føler dig helt tryg og ved du ikke behøver at bekymre dig om de ejendele, som du har opbevaret hos os – vi passer nemlig rigtig godt på dem.

Dit Pulterkammer er altid opvarmet til minimum 13 grader, hvilket sikrer at du trygt kan opbevare møbler, tæpper, tøj, malerier og elektronik uden at være bange for at det tager skade. God temperaturstyring og luftcirkulation gør, at der ikke kommer fugt i dine ting. Alle vores anlæg er indhegnet, oplyst, videoovervåget og med adgangskontrol, så vi kan give sikkerhed for din opbevaring hos os.

Hvordan kommer jeg videre?

 • Book nu

  Book dit pulterkammer online og flyt ind med det samme.

  Book rum
 • Størrelsesguide

  Er du i tvivl om hvor meget opbevaringsplads du har brug for?

  Rumberegner
 • Spørgsmål

  Har du praktiske spørgsmål?
  Læs ofte stillede spørgsmål.

  Spørgsmål
 • Kontakt os

  Ring om hvad som helst, når som helst – vi er her for dig!

  Alle dage fra 06.00-23.00

? ?